BLOGI


ÄäNESTä INSSISAUNA KEKSIJäTEHTAAN VOITTOON! 17. Lokakuuta, 2017
klo 10:04

INSSIsauna esiintyi nyt sunnuntaina MTV3 keksijätehdas -ohjelmassa. Tällä sivustolla esitellään projektia tarkemmin ja kuvia rakennus- ja suunnitteluvaiheesta löytyy galleriasta. Käy tutustumassa!

Keksijätehdas on leikkimielinen kokoperheen viihdeohjelma, jonka tarkoituksena on esitellä hullunkurisia keksintöjä ympäri Suomen. Ohjelmaa juontaa Simo Frangén, ja hänen tehtäviinsä kuuluu keksintöjen esittely ja yleisön viihdyttäminen. Keksintöjä arvioi kolmihenkinen raati, jossa toimivat Jethro Rostedt, Pirjo Suhonen ja Marko Parkkinen. Ohjelman jälkeen katsojat saavat äänestää jakson parasta keksintöä MTV3 kotisivuilla.

Alla on linkki josta pääset äänestämään INSSIsaunaa jatkoon. Viedään yhdessä Suomalaista saunakulttuuria ja insinööriosaamista maailmalle!

http://www.mtv3.fi/kilpailut/?ohjelmat%2Fkeksijatehdas4

 
Kirjoittanut: -PP Juho-
Muokattu: 31. Tammikuuta, 2011 klo: 09:03


INSSISAUNA ON MUKANA MTV3 KEKSIJÄTEHDAS OHJELMASSA 17. Lokakuuta, 2017
klo 10:04
INSSIsauna on mukana MTV3 keksijätehdas ohjelmassa
sunnuntaina 30.1.2011 klo 19:30.

 
Keksijätehdas on leikkimielinen kokoperheen viihdeohjelma, jonka tarkoituksena on esitellä hullunkurisia keksintöjä ympäri Suomen. Ohjelmaa juontaa Simo Frangén, ja hänen tehtäviinsä kuuluu keksintöjen esittely ja yleisön viihdyttäminen. Keksintöjä arvioi kolmihenkinen raati, jossa toimivat Jethro Rostedt, Pirjo Suhonen ja Marko Parkkinen. Ohjelman jälkeen katsojat saavat äänestää jakson parasta keksintöä MTV3 kotisivuilla.
 
INSSIsauna kisaa yhtenä keksintönä mukana ja sauna esiintyy nyt tulevana sunnuntaina 30.1.2011 klo 19:30 MTV3 kanavalla. Mikäli ette ehdi jaksoa nähdä, ohjelma on katsottavissa seuraavalla viikolla  MTV3 katsomosta. Jakson paras keksintö pääsee jatkoon ja finaalissa äänestetään koko keksijätehtaan voittaja! Äänestys tapahtuu MTV3 nettisivuilla.

Katsothan ohjelman ja käyt äänestämässä Savonian ja INSSIsaunan voittoon!
Kirjoittanut: Riksa
Muokattu: 29. Tammikuuta, 2011 klo: 21:03


INSSISAUNA REKISTERÖITY 17. Lokakuuta, 2017
klo 10:04
Syksyn koulukiireet ovat raastaneet myös INSSIsaunan projektiryhmää, mutta näistä kiireistä huolimatta projekti ollaan saattamassa päätökseen. Seminaari on pidetty, kiitokset kaikille osallistuneille. Loppuraportti on kirjoitettu ja viimeinen ohjausryhmän kokous on pidetty. Niin ja käytettiinhän sitä vaunua myös leimalla kaksi viikkoa sitten, joka olikin sitten oma tarinansa.

Allekirjoittanut itse ei päässyt paikalle katsastusrekisteröintiin koska muut kiireet ohjasivat Jyväskylän suuntaan. Kaikki valmistelut kuitenkin oli tehty niin asianmukaisesti kuin vain osattiin ennen katsastukseen menoa. Katsastus aika oli varattuna aamu 9, ja pojat olikin toimittanut vaunun sinne hyvissä ajoin. Itse saavuin Jyväskylään klo 10 ja sinne päästyäni puhelin soi. Pojat soittivat katsastus asemalta että ei tullut leimaa. Tämän lisäksi Tomi vielä uskottavasti selitti että alustarakenne ei ole pitänyt itseään muodossa vaan että ristimittauksessa runko osoitti vääristymää joka hylkää rungon katsastuksen. Tämähän siis oli ihan poikien jäynää, mutta kyllä ne sai minut jo vakuuteltua että alusta menee uusiksi jolloin töitä tulisi hurjasti lisää. Kyllä siinä projektipäälliköllä kävi kylmärinki housussa ennenkuin pojat totesi että ei siinä rungossa mitään vikaa ole.

Mutta leima jäi kuitenkin vielä saamatta koska etuosaan vaadittiin keulan muodon takia heijastavat kulmavalot jotka on viiksien päässä. Lisäksi takaosaan tulisi sijoittaa pienet heijastimet lisää. Pojat olivatkin tämän jälkeen sykähtäneet kauppaan ja käyneet labramestarin kanssa sopimassa alumiinisten viiksien valmistuksesta. Sähköryhmä teki alustaan hieman johtojen vetoa lisää ja loppu päivästä viikset ja heijastimet olivat jo paikallaan. Vaunu näytille katsastus asemalle ja niinhän ne paperit lähti matkaan.

INSSIsauna on nyt virallisesti katsastettu tieliikenne kelpoiseksi.

Tomille ja Jyrille sekä sähköryhmälle iso kiitos että jaksoitte vielä perjantaina tehdä vaadittavat muutokset jotta vaunu saatiin ajokuntoon viikonlopun siirtämistä varten.Kirjoittanut: -PP Juho-
Muokattu: 26. Tammikuuta, 2011 klo: 20:04


SEMINAARIPÄIVÄN TUNNELMIA 17. Lokakuuta, 2017
klo 10:04


Heti alkuunsa kiitokset kaikille päätösseminaariin osallistuneille. Salissa oli kuuntelijoita noin 100 kappaletta.

Seminaarin jälkeen INSSIsauna siirrettiin sairaalakadun kampukselle, jossa sauna lyötiin lämpimäksi ja kyllähän siinä saunottiinkin. Projektiryhmän jäsenien lisäksi saunaan saivat tulla kaikki halukkaat. Pyyhkeiden puute tietysti hieman rajoitti kävijöitä, mutta kyllä sinne pari TEKUn taistelijaa tuli istumaan haalarit päällä. Suihku mahdollisuus onneksi oli sairaalakadun rakennuksien yhteydessä.

AMK avajaisissa projektiryhmä kävi myös pokkaamassa tunnustuspalkinnon jonka Savonia myönsi INSSIsauna projektiryhmälle. Tunnustuspalkinnon saivat myös Ytiimi sekä Viretori. Onnea myös heille tunnustuksen saamisesta.

Illalla tapahtumat jatkuivat sitten ravintola Puikkarissa jossa yhteistyössä KINRA ry:n kanssa järjestettiin INSSIsauna päätösbileet. Paikan päällä oli paljon iloisia opiskelijoita. Illan aikana järjestettiin kilpailu jonka palkintona oli INSSIsauna illaksi käyttöön! Tiukan kisan voitti Otto-wille Laituri, onnea voittajalle! Ottoon tullaan ottamaan yhteyttä pikemmiten!

Päivän kuvia tullaan laittamaan lisää galleriaan mahdollisimman pian.

Kiitokset vielä kaikille seminaaripäivän ohjelmaan osallistuneille. SAUNASSA TAVATAAN!
Kirjoittanut: -PP Juho-
Muokattu: 26. Tammikuuta, 2011 klo: 20:04


INSSISAUNAPROJEKTIN PÄÄTÖSSEMINAARI 17. Lokakuuta, 2017
klo 10:04


Projekti alkaa lähenemään loppua, ja jäljellä on vielä päätösseminaarin pitäminen sekä kirjallisen raportin luominen. Päätösseminaari pidetään 14.9.2010 Kuopion tekniikan yksikössä, opistotie 2. Alla on päätösseminaaripäivän ohjelma.

Klo 9:00 - 12:00 INSSIsauna on esillä opiskelijoille sisäparkkipaikalla (ruokalan ja liikuntasalin välissä)
Klo 12:00 Seminaari esitys alkaa. Paikkana opistotien auditorio
Klo 14:00 AMK Aloituspäivän ohjelma alkaa sairaalakadun kampuksella. INSSIsauna esillä myös siellä.
Klo 18:00 Aloituspäivän ohjelma jatkuu Amarillossa, jossa pidetään Savonia Klubi
Klo 22:00 INSSIsaunaprojektin epäviralliset jatkot yhteistyössä Kuopion Insinööriopiskelijat KINRA ry kanssa. Tapahtuma paikkana toimii Puikkari!

Seminaariin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki asiasta kiinnostuneet. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin.
Kirjoittanut: -PP Juho-
Muokattu: 26. Tammikuuta, 2011 klo: 20:04

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Seuraava »